ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

 

 

 

 

 

Ce te defineste ca om? O viata traita ” cum trebuie ”  sau un moment de slabiciune? Iar cand slabiciunea desface nodurile existentei tale te orbeste lumina sau te sperie intunericul?

Medic, casatorit, doi copii, o casa si un accident stupid. O singura decizie proasta iti poate complica viata pana la a o distruge. O singura decizie te poate scoate din clasa privilegiata a societatii si te poate arunca in intuneric. Iar decizia proasta este luata.  De ce?  Pentru ca este invatat de mic sa isi protejeze cu orice pret statutul? Sau este invatat ca principiile nu se aplica decat daca are el un avantaj din asta? Sau pentru ca clasificarea socieala te invata ca unii suntem superiori si unii inferiori? De ce? Cine este el? Medicul talentat? Tatal perfect? Sotul devotat? Sau criminalul care fuge si face orice sa isi acopere urmele?

Ce am face noi oare daca am fi fost in locul lui? Ne-am ghida dupa principii sau am lasa instinctele primare de conservare sa ne conduca?

Este o carte care merita citita. Este o carte care dupa ce o inchizi iti ramane in cap si in suflet, iti sadeste noi intrebari si noi raspunsuri.

De ce?

Leave a Reply