ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

 

 

 

 

 

”What do you want to do when you grow up?

I wanna save lives.

You want to be a doctor?

I wanna be a writer.”

 

Salvarea poate venii din multe parti. O poti gasii in paginile unei carti, in zambetul de acceptare si suport al unui prieten sau in complimentele primite de la o persoana abia intalnita.

Din momentul in care ne nastem avem deja un nume si o religie. Restul vietii noastre este deja zugravita in capul parintilor care, inconstient, isi proiecteaza asupra noastra dorintele lor neimplinite. Asa ca este usor sa ajungi adult, sa te uiti in urma si sa nu stii cum ai ajuns acolo. Sa nu stii cine esti. Dar maturitatea iti aduce si capacitatea de a-ti asuma propria viata. Nu iti place ce faci? Schimba! Da, este greu. Da, trebuie sa faci eforturi. Nu, nimeni nu o sa te inteleaga. Secretul este ca nu ai nevoie de nimeni sa iti schimbi viata. Ai visat sa pictezi, sa scrii, sa fii medic sau avocat. Nu conteaza varsta, nu conteaza cat timp din viata ta ai investit in altceva sau ca este posibil ca portofelul sa ti se subtieze in timpul travaliului.

Sa iti schimbi viata este ca un travaliu. Nu stii cat dureaza, daca o sa se termine cu bine si doare. Dar la finalul procesului te poate asteapta o minune cum nu ti-ai putut imagina ca exista. Minunea de a te regasii, de a traii cu placere fiecare zi, de a-ti transforma visul maret in viata de zi cu zi.

Copii se nasc cu frica de sunete puternice si frica de a cadea. Restul fricilor ne sunt inoculate de parinti, societate si experientele traite. Trebuie sa constientizezi ca frica si obstacolele pe care mintea ta le pune in calea schimbarii sunt inoculate acolo din exterior. Tu nu esti frica. Tu esti curaj. Tu poti alege cum sa traiesti si cu cine. Vizualizeaza-ti visul si munceste pentru realizarea lui. Se poate intampla peste zi sau treptat. Nu toti aveam aceeasi viteaza de miscare cum nici destinatia nu este aceeasi pentru toti. Dar toti ne dorim sa ajungem acolo. Procesul este minunat, bucura-te de el. Fii mandra de tine pentru fiecare pas, mic sau mare, care te duce spre omul care iti doresti sa devii. Nu asculta parerile celor care iti spun ca nu poti reusii. Este frica lor proiectata spre tine. Ei cred ca ei insasi nu ar reusii deci parerea lor nu are nimic de a face cu tine. Viseaza si transforma firecare donrinta in realitate.

Eu visez sa scriu. Care este visul tau?

Leave a Reply