ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

 

 

 

 

 

Souad este ingrozita de foc. Dar in religia noastra ortodoxa aprinzi o lumanare pentru cineva drag caruia ii doresti numai bine si lumina. Este o carte care mi-a facut sufletul sa planga si sa ma intreb daca nu cumva face parte din categoria cartilor S.F. Atata suferinta intr-un suflet este ceva ce te zdruncina din radacini. Souad este doar o voce din multime care a prins curaj si a vorbit.

Se spune ca iubirea este singura forta care transcede tot. Dar exista parti ale lumii unde iubirea nu este cunoscuta, unde cutumele societatii zdrobesc orice sentiment de iubire, inclusiv cea a parintilor.

Este o carte care lasa o urma in tine si care iti revina in minte periodic. Este suferinta, chin, frica, naivitate, societate si religie, toate impletite cu speranta.

Fiecare societate, cultura are caracteristiele sale dar iubirea, respectul, bunul simt si linistea individuala ar trebuii sa stea la baza lor. Este o carte care ne arata cat de variat poate fi normalul. Sunt prezentate subtraturile unei societati despre care avem impresia ca stim destule.

Eroii traiesc printre noi iar eu imi plec umil capul in fata acestei eroine.

Leave a Reply