ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

Trebuie sa recunosc ca nu prea m-am agitat cand am auzit prima data de un posibil referendum pentru redefinirea familiei. Trebuie sa recunosc ca nici cand a devenit o certitudine nu m-am sinchisit pentru simplul motiv ca mi se parea aberant. Si pentru ca aveam cumva o certitudine si o incredere imbecila in iubire. Cine mi-a tulburat linistea si siguranta? Un pliant intins de un copil langa piata (punct strategic) pe langa care trec in drum spre servici. Crezand este o alta reclama la farmacii, imprumuturi bancare exorbitante fara garantii era cat pe ce sa il arunc cand titlul mi-a atras atentia ”Salvati copiii Romaniei”. Atunci mi s-a lumint mintea mea boema. Poporul nostru iubitor, primitor si credincios este defapt impotriva adoptiilor de catre cuplurile gay. Pliantul e  plin de ”informatii” utile. Cum este un adevarat papirus de preconizari apocaliptice o sa insir doar cateva umile preziceri.

Deci, daca copii sarmani, conceputi si abandonati de cuplurile heterosexuale, au ghinionul de a fii ingrijiti, iubiti, educati si ocrotiti de un cuplu gay, citez ”Se vor modifica filmele, desenele animate, reclamele, emisiunile, dezbaterile. Se va inaspri legea si va disparea libertatea de exprimare si libertatea religioasa. Oricine va putea fii acuzat de disciminare, homofobie, intolegranta, instigare la ura. Se vor plati amenzi, se va merge la inchisoare.”

Plangerile populatiei cum ca aruncam banii pe un referendum cand avem  altele de reparat este imediat desfintat de ” Daca aceste Referendum nu va trece, statul roman va platii 70.000.000 EURO/an pentru reeducarea parintilor cu ideologia de gen, statul va platii operatii de schimbare de sex, statul va platii tratamente nominale de schimbare a genului.”

Da, asta chiar o sa falimenteze Romania, acea mana de oameni care o sa aiba curaj sa isi ceara drepturile nu pensionarile pe caz de boala fictive sau ajutoarele sociale cheltuite in industria alcoolului.

Ne plangeam ca ne pleaca tinerii in tarile din vest, ca sa vezi nu ii deranjeaza ca acolo este legal si chiar banal sa vezi cupluri gay pe strada.

Poporul nostru religios care isi pune basmaua in cap duminica si aprinde o lumanare pentru sufletul lui umil incarcat de poveri generate de nasterea si cresterea intr-o tara de c***t si persoanele rele din jurul lor considera ca are dreptul sa arunce cu pietre in altii care au tupeul sa se nasca altfel. Da, asa se nasc nu sunt transformati peste noapte de aderenta unei secte mistice care stiintific vorbind exista dintotdeauna. Numai ca anticii considerau ca definirea iubirii in functie de sex este o prostie asa ca ei doar iubeau, azi o femeie, maine un barbat nu conta. Si da, inca ii numim invatati antici ca noi nu am evoluat prea mult fata de ei.

Este un subiect care ma revolta atat de mult incat nu imi ajung cuvintele sa ma exprim. Sper doar ca rezultatele acestui referendum sa imi dea speranta intr-o Romaniei deschisa iubirii si acceptarii. Daca nu, poarta spre vest este oricand deschisa.

Ca raspuns anticipat intrebarilor de genul ”Daca vine copilul la tine si iti spune ca este gay, ce ii zici?”

I-as spune ca este ok, ca este la fel de iubit pentru ca de iubire neconditionata ducem noi lipsa nu de referendum. Si i-as mai spune ca nu am facut copil sa ii rup turta in cap cand  este mireasa, sau sa il barbieresc cu toporul, dupa caz. L-am facut sa fie fericit.

Ascultati un om care isi gasesti mai frumos cuvintele decat mine dar care se alinieaza cu umila mea parare.

Leave a Reply