ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

 

 

 

 

Michelle Obama nu are nevoie de nici o introducere. Imaginea ei de femeie puternica si determinata a invadat ziarele, revistele si ecranele televizoarelor acum mult timp. In propria bibliografie ne deschide un pic o usa invitandu-ne  in realitatea ce exista dincolo de imagine. Dincolo de zambete, rochii glam, pantofi stiletto si hairstylist personal exista o persoana cu aceleasi intrebari ca noi si cu aceleasi dorinte de duminici linistite petrecute in familia care incearca sa tina pasul cu noul zgomot de fundal.

Este povestea fiecarei femei care se lupta sa tina echilibrul intre viata de familie si cariera. Merita oare sacrificiul familiei, a timpului, a vietii pentru o cauza care depaseste granita propriei familii?

Cartea iti prezinta drumul unui copil simplu din momentul aparitiei intr-o familie modesta si pana la asumarea rolului de Prima Doamna. Michelle Obama este in continuare un om modest dar constient de propria valoare, un om care incearca prin propriul exemplu si prin orice alte metode disponibile sa transmita fiecare femei ca ” Se poate !”. Feminista si aparatoare a drepturilor omului , condusa de principii umaniste si de propria istorie familiala Michelle Obama este cu siguranta o femeie inspirationala.”

Leave a Reply