ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

 

 

 

 

 

A fost o nunta ca in povesti si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Sau? Ce se intampla dupa? Macar raman impreuna sau notarul le da sansa sa zboare liberi spre un alt basm, poate unul cu un alt final?

Suntem invatati sa visam la o perfecta superficialitate dar profunzimea unei relatii este  straina de superficialitate si delasare. Dupa ce portia de fluturi in stomac isi ia zborul, dupa ce cortina misterului este roasa de molii si tot ce stralucea in celalalt devine ordinar, ce se intampla cu o relatie? Cand te sufoci in prezenta celuilalt si totul se urateste in jurulu lui renunti sau cauti cu disperare in celalalt zambetul tau de la inceputul relatiei?

Fiecare persoana este diferita deci fiecare relatie functioneaza dupa propriile principii si reguli. Care este detergentul pentru rugina care iti macina relatia?

O carte in care te regasesti dupa un prag al relatiei, o carte ce prezinta perspective simple si diferite asupra problemelor comune impletite cu speranta, frica, rusine si amintirile fiecarui partener.

Leave a Reply