ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

 

 

 

 

” Dacă ai face găuri în podelele și în tavanele din bloc, orice vecin ar putea întinde mâna și l-ar atinge pe celălalt, așa de aproape își trăiesc viețile , totuși nu știu nimic unii despre alții.”

 

În viață jucăm multe roluri. Suntem copii, prietene, mame, surori, soții și bunici. Rolul de bunică este special pentru că îl primești asociat cu maturitatea și înțelepciunea pe care ai dobândit-o de-a lungul vieții. Cartea ne arată o bunică minunată care țese o întreaga lume pentru dragostea vieții ei, nepoata sa. Toate avem în cap poveștile bunicilor care ne însoțesc de-a lungul vieții și pe care le spunem mai departe copiilor noștri.

Relația dintre bunici și nepoți este specială pentru că se bazează doar pe a dăruii fără a fii apăsată de povara educației si a planurilor de viitor. Te bucuri pe deplin de zâmbetele inocente și zbori pe aripile visurilor în tărâmuri de poveste. Acest rol este o nouă șansă de a răscumpăra greșelile trecutului.

Este o carte care mi-a plăcut mult. Este emoție pură ce îți trezește amintiri și sentimente puse acolo de poveștile propriilor bunici. Puterea acestei relații te însoțește toată viața deși bunica a rămas la un un moment dat pe tărâmul poveștilor.

Leave a Reply