ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

 

 

 

 

 

În ultimul timp am început să citesc din ce în ce mai multe cărți din categoria thriller. Am început cu ”Femeia din tren”, apoi a urmat ” O pacientă tăcută”, cărți care m-au fermecat cu totul. Am tot văzut ”Ceva în apă” in librării si pe internet și m-am hotărât să o descopăr.

Cartea demarează în forță, primele pagini îți cresc așteptările foarte tare, poate acesta este motivul ușoarei dezamăgiri de după. Doza de mister este destul de bine împărțită de-a lungul capitolelor însă sfârșitul este predictibil și in ceață.

Carte are un sfârșit oarecum deschis dar nu genul care să te facă să te gândești la n posibilități ci genul care te lasă debusolată.

Este o carte ușor de citit cu o acțiune care deși la prima vedere pare complicată este destul de simplistă. O recomand pentru o zi de plajă sau o duminică leneșă când o lectură captivanta dar simpla este tot ce avem nevoie.

Autoarea pune pe masă o variantă a răspunsului uman în fața necunoscutului. Este o luptă cunoscute încă din basme și anume binele contra răului. Alegem integritatea sau teancul de bani scăpat din mâinile celor ce se descompun pe fundul oceanului? Alegem sa facem ce este corect sau deschidem ușa spre întuneric sa pipăim banii care sperăm că ne așteaptă? Cine ne însoțește visele? Mâna ei pe care abia ai pus o verighetă sau strălucirea diamantelor? Alegeri,alegeri..

Leave a Reply