ga('send', 'pageview');

Marina Milosav

” Am învățat de la viață: că pot fi destul de fericit încât să fiu bun.”

 

 

 

 

Nu știu cum sunteți voi dar eu când plec în vacanță mă panichez dacă am mai puțin de două cărți la mine. Vindecarea sufletului etern a fost perfectă pentru plajă. Simplă, interesantă și bazată pe un subiect care mă fascinează de câțiva ani.

Rezonez foarte mult cu ideea că viața este o călătorie, o șansă de a învăța, de a evolua și, ca orice lucru pe care nu îl reușești din prima, îl repeți până ajungi la rezultatul dorit. Suntem suflet, esență pură care vine pe Pământ pentru a învăța anumite lecții care ne ajută să evoluam spiritual. În această lume ne înconjurăm de aceeași familie de suflete dar având roluri diferite pentru a învăța lecții diferite. Așa că mama ta poate ți-a fost copil în viața trecută și poate o să îți fie frate în viitoarea viață.

Dar în viață ne lovim de lucruri bune dar și rele, lecții pe care le cărăm după noi în viața viitoare. Cam asta este esența cărții. Poate că unele frici, reacții cărora nu le găsim o explicație logică sunt lucruri cu care venim din alta viață. Sunt mii de mărturii a unor persoane care au trăit experiența unei alte vieți și toate au și puncte comune. Spațiul în care ne vindecam între reîncarnări este locul căruia aparținem, spațiul în care suntem acasă.

Este o carte ușoară, cu informații ușor de înțeles și care îți captează repede atenția. Daca te interesează subiectul îți recomand Viața dintre vieți de Michel Newton, o carte mai ofertantă în detalii și exemple.

Lectură plăcută!

Leave a Reply